Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Budapesti Campusának vezetése és kollégai nevében köszöntöm Önt.

Modern és vadonatúj 4700 m2-es intézményünk a dél-pesti régió büszkesége, a lehetőségek tárháza.

Épületünkben 15 tanterem, 2 előadóterem, egy 217 férőhelyes auditórium és konyha-étterem várja a hallgatókat, illetve a látogatókat. Valamennyi helységünk légkondicionált, az épületben lift működik. Campusunk teljes egészében akadálymentesített. Az udvaron 50 férőhelyes parkoló található, kerékpár tarolóval kiegészítve. A messziről érkező vendégeink szamara 8 vendégszoba áll rendelkezésre, amelyek mindegyikéhez külön fürdőszoba tartozik.

A képzések széles kínálata várja az érdeklődőket.

A most induló OKJ-s képzések mellett nagy hangsúllyal szerepelnek a pedagógusok különböző továbbképzési lehetőségei, mesterképzések és egyéb fejlődési lehetőséget kínáló kurzusok. Az országban egyedülállóan, nálunk kezdi meg működését egy oktatási, pedagógiai, módszertani központ, mely főleg az atipikus jegyeket mutató gyerekek fejlesztéséhez kíván segítséget nyújtani. A Főiskola vezetése határozott lépéseket tesz annak érdekében, hogy a budapesti Campuson is mielőbb beindulhasson a nappali képzés, az új szakok akkreditációja jelenleg is zajlik.

A felsoroltakból látszik, hogy Campusunk alkalmas úgy a szakmai továbbképzések, rendezvények, országos konferenciák, mind zártkörű családi rendezvények lebonyolítására.

Intézményvezetőként arra törekszem, hogy a lehetőségeinket legjobban kihasználjuk és megfeleljünk a legmagasabb elvárásoknak is.

A Budapesti Campus vezetőjeként hiszem és vallom, hogy kitartó munkával és elhivatottsággal itt, a dél-pesti régió új oktatási központjában is megteremthetjük azt a miliőt, ami a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola sajátja. Munkatársaimmal egy emberként azon munkálkodunk, hogy hallgatóink és oktatóink is ugyanúgy otthon érezzék magukat, mint 2004 óta Vácon. A feltételek adottak, jó magam pedig lehetőséget és bizalmat kaptam Rektor Asszonytól, hogy ebben a XXI. századi épületben is meghonosítottam azt a szellemiséget, ami áthatja főiskolánkat.

Nyitott kapunkon bárki betérhet, aki elhivatottnak érzi magát az oktatás és nevelés területén.

 

Tisztelettel:

Kocsis Gyula István

mb. vezető