Tisztelt Érdeklődők!

A járványügyi korlátozások miatt az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Kollégiuma a veszélyhelyzet ideje alatt zárva tart. 

Megértésüket megköszönve,

az AVKF Kollégium munkatársai

******************************************************************************************************************************

Szorgalmi időszakban szabad férőhelyeinket elsősorban levelező tagozatos hallgatóink számára tartjuk fenn, de korlátozott számban lehetőség van a városba érkező vendégek elszállásolására is.

Kedvező áron igénybe vehető szabad szobáinkat ajánljuk fiataloknak és időseknek, nagycsaládosoknak és csoportoknak, az egy éjszakás igénybe vételtől a több hetes táborozásig egyaránt. A kollégium kulturált körülmények között biztosít szállás- és pihenési lehetőséget az ide látogató vendégek számára.

Felvilágosítás és előjegyzés 8-14 óráig az alábbi elérhetőségen:

Tóthné Vastag Mónika / Mezei Gabriella
adminisztrátor

Tel.: +36 27 / 511-150 / 621-es mellék
E-mail: kollegium@avkf.hu

Szállást rendelni az érkezés előtt legkésőbb 48 órával lehet a honlapon megtalálható egyéni vagy csoportos szállásigénylő nyomtatvány visszaküldésével. A foglalásról írásos visszaigazolást küldünk, mely tartalmazza a foglaló adatait, a szállás igénybevételének idejét, az éjszakák számát, a fizetendő szállásdíjat és az idegenforgalmi adó összegét. A szobát 14:00-20.00 között lehet elfoglalni, és az elutazás napján 10.00-ig kell elhagyni, ettől eltérő időpont egyeztetéshez és felár megfizetéséhez kötött. A szállásdíjat kérjük átutalással rendezni. A számlát az elutazást követő első munkanapon továbbítjuk, a fizetés határideje 8 munkanap.

 

Árak:

Szállásdíjak:

Központi Kollégium Szent József Kollégium
Egyéni (10 fő alatt) 4.000,- Ft + 300 Ft IFA 3.500,- Ft + 300 Ft IFA
Csoportos szállásdíj (10 fő felett) 3.500,- Ft+ IFA 3.000,- Ft+IFA
Külsős hallgatók 2.000,- Ft +IFA 2.000,- Ft +IFA